Privatnost- Zaštita osobnih podatka

Suradnja na potpuno siguran način

Privatnost

Zaštita privatnosti

Budući da poštujemo Vašu privatnost, primjenjujemo sljedeća načela:

izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podaci
Vaše osobne podatke prosljeđujemo samo onoj trećoj osobi koja je bitna za realiziranje rezervacije
Vaše osobne podatke isto tako koristimo isključivo za obradu Vaših zahtjeva unutar internetskog sustava.
Kako bi se osigurala nesmetana razmjena informacija o našim uslugama, molimo Vas da provjerite svoje osobne podatke i da nam odmah dojavite eventualne izmjene ili pogreške.

Obratite se s povjerenjem!
Kvarner Express-CroService group

 

1. UVOD

Putnička agencija Kvarner Express d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem internet stranice http://www.kvarner-express.hr prikupi.Kvarner Express prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, prijevoznik,vodič, pratitelj, osiguranje).Smatrat ćemo da daljnje korištenje internet stranice http://www.kvarner-express.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Kvarner Express, bilo registracijom (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem internet stranice http://www.kvarner-express.hr. Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Kvarner Express će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ,izleta, transfera ili druge usluge Kvarner Express- a bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, osiguranja, vodiča i pratitelja putovanja.Napominjemo da je registracija na internet stranici http://www.kvarner-express.hr dozvoljena isključivo osobama starijima od 18 godina. Prilikom registracije na http://www.kvarner-express.hr korisnik samostalno bira lozinku te je sukladno tome sam odgovoran za njenu zaštitu i sprečavanje zlouporabe od strane trećih osoba.

4. KOLAČIĆI

Kvarner Express ne zadržava pravo korištenja kolačića na http://www.kvarner-express.hr

5. POVEZNICE

Internet stranica http://www.kvarner-express.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Hoteli, zračne luke, vremenske prognoze). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Kvarner Express ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. SIGURNOST

Kvarner Express poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.Osobni podaci koji su Kvarner Express ustupljeni prilikom registracije čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno za vrijeme trajanja registracije korisnika. Svi podaci koji su Kvarner Express-u ustupljeni prilikom registracije na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Kvarner Express, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@kvarner-express.hr

7. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Putnička agencija Kvarner Express d.o.o.

Obala Maršala Tita 53
52221 RABAC-ISTRA
HRVATSKA                                                                                                                                                                                                 tel: 0038552872225 fax: 0038552872127                                                                                                                  GSM:0915989921 
Info e-mail: info@kvarner-express.hr

Prva verzija dokumenta, 25.05.2018.