Ostala ponuda - Rabac

Paketi

Paketi +

Pripremili smo niz posebnih ponuda osmišljenih za svakog od Vas. Prilikom rezerviranja smještaja (min. 7 noći) u privatnim apartmanima u Rapcu nudimo Vam mogućnost da izaberete jedan od navedenih paketa.

11

Rent a boat

Poštovani gosti! Imate priliku da upotpunite Vaše ljetovanje u Rapcu jednim lijepim izletom koji možete doživjeti na našem čamcu. Otkrit ćete djelić naše obale koja će Vas oduševiti netaknutom prirodom. Pronađite svoju plažu- Vaše mjesto pod suncem!

016-20190714-_dsc2313

Sport - Pokret - Brzina- Adrenalin

Pronađite dobru formu za svoje preplanulo tijelo. Neće vam biti teško. Mogućnosti su bezbrojne. Šetnja za one umjerene. Aquapark, vožnja na motornom skuteru i jedrenje za mlade željne akcije. Ronjenje za ljubitelje svijeta tišine. Mogućnosti su bezbrojne. Ambiciozni biciklisti otkrit će radost spuštanja niz istarske brežuljke ... Nakon što se na njih s mukom uspnu, njihovo će zadovoljstvo biti to veće! Za one neustrašive, šira okolica nudi i free-climbing i paragliding. Mogućnosti su uistinu bezbrojne. Otkrijte slobodu i granicu vlastita pokreta, tijelo će vam biti zahvalno.